Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b tasarrufı neticesinde kanuni muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil yer önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın bapsı anif ve dayanıklı bir strüktürya sahiptir ve kolaylıkla muhatara görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet gibi faktörlere bağlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha ali bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Birmebzul firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Mafevkda belde kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saika vermemesi midein kapatılmalıdır.

Mimariların yangınlardan korunması için istanbul Yanggın kapısı fiyatları yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına destur verilmektedir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 huzurı geçmeyen konutlar, tek evler, ikiz evler ve dizi evler kabilinden konutlarda, uslu kullanıma seslenme eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın alışılagelen merdivenlerle katkısızlanabilmekte ve ayrıksı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page